Χούλα χούπινγκ!

Ένας υπέροχος τρόπος να εκφράσουμε την ενέργειά μας, εκφράζοντας την αγάπη  μας για το σώμα μας, είναι να βάλουμε δυνατά τη μουσική που μας αρέσει, να διοχετεύσουμε τη θηλυκότητά μας και να δοκιμάσουμε γυμναστική με το γνωστό σε όλες χούλα – χουπ! Ναι, καλά θυμάστε! Αυτή την κουλούρα με την οποία ως μικρά παιδιά παίζαμε και γυμναζόμασταν στο σχολείο. Λικνιζόμαστε, διασκεδάζουμε και γυμναζόμαστε ταυτόχρονα!

Για να δούμε όμως τα οφέλη της άσκησης με χούλα χουπ: 

1.Είναι μια αποτελεσματική αερόβια προπόνηση

Το χούλα χουπ για μόλις 30 λεπτά την ημέρα μπορεί να κάψει έως και 165 θερμίδες, να αυξήσει τους καρδιακούς σας παλμούς και να στοχεύσει στα πόδια, τους γλουτούς και τη μέση σας.

2 .Ενισχυτικό της διάθεσης

Πέρα από το γεγονός ότι είναι δύσκολο να μην χαμογελάσετε ενώ κουνάτε τους γοφούς σας, το χούλα χουπ κάνει τις ενδορφίνες σας να ρέουν οδηγώντας σε αυτό το χαρούμενο high που όλοι τόσο επιθυμούμε. Το hooping μπορεί επίσης να εισαχθεί στη ρουτίνα σας ως μια πράξη ενσυνειδητότητας και διαλογισμού.

  1. Μπορείτε να το έχετε παντού

Η προπόνηση μπορεί να γίνει οπουδήποτε. Από μια γρήγορη συνεδρία στο μεσημεριανό διάλειμμα δίπλα στο γραφείο, μέχρι σε εξωτερικούς χώρους στον καθαρό αέρα, μεταφέρεται εύκολα στο χώρο προπόνησης που σας ταιριάζει καλύτερα.

  1. Για όλες τις ηλικίες

Το hooping για τη γυμναστική σας είναι εφικτό ανεξάρτητα από την ηλικία σας. Αυτή η προπόνηση είναι φιλική προς την οικογένεια. Βάλτε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας να συμμετάσχουν σε έναν hoopathon!

Τολμήστε και βάλτε στη ζωή σας το χούλα χοπ! Θα το διασκεδάσετε και ταυτόχρονα θα επωφεληθείτε! Η χαμένη παιδικότητά μας, σίγουρα θα επανέλθει, η χαλαρότητα, η ανεμελιά και το χιούμορ θα επανενταχθούν στην καθημερινότητά σας, με νέους όρους, φιλτραρισμένα μέσα από την υγιή πλευρά της ενήλικης ζωής σας!

Καλή διασκέδαση!

-iToocan Team

Photo by David Herron on Unsplash