Σχετικα με εμασ

Η Ιστορια μασ

Με κεντρικό μας motto το «Όλα τα σώματα είναι υπέροχα μέσα από τη διαφορετικότητά τους», δημιουργήσαμε την iToocan για να υποστηρίξουμε την άθληση για κάθε γυναικείο σώμα.

Στην iToocan δημιουργούμε premium Sportswear, Athleisure και Beachwear από τη Βραζιλία, που:

- αναδεικνύουν κάθε γυναικείο σωματότυπο

- υποστηρίζουν τη μοναδικότητα και πρωτοτυπία

- βοηθούν τις γυναίκες τόσο να αθληθούν όσο και αναταποκριθούν στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς τους με άνεση και στυλ

Επιλέγουμε πάντα πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, φιλικές προς το περιβάλλον, δίνοντας έμφαση στο αίσθημα κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης, αλληλοϋποστήριξης, συνύπαρξης και ευημερίας τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Απευθυνόμαστε στη σύγχρονη γυναίκα που είναι δυναμική, μοναδική, ανεξάρτητη, γοητευτική και αληθινή η κάθε μια, με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

We are all unique and therefore priceless!

Η Φιλοσοφία μας

Πιστεύουμε στη δημιουργικότητα, την υψηλή αισθητική, την αυτοπεποίθηση και την καλή ενέργεια που πηγάζει από μέσα μας.

Πιστεύουμε στην ομορφιά όλων των σωματότυπων και στην άσκηση ως διασκέδαση, υγεία και ευτυχία.

Healthy is the new sexy!

Πιστεύουμε στη συνεργασία, την αλληλοϋποστήριξη, τη συνύπαρξη και ευημερία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

We is the new Me!

Υποστηρίζουμε το υγιές εργασιακό περιβάλλον και παρέχουμε στα στελέχη μας ηθικούς μισθούς.

A product must be the creation of happy people!

Πρεσβεύουμε την επιχειρηματικότητα ως μέσο κοινωνική αλλαγής.

Business as a vehicle for social change!

Τα προιοντα μασ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

Δημιουργούμε τα iToocan προϊόντα με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών που μπορούν να δημιουργήσουν ένα άψογο στυλ. Παράγουμε μοναδικά κομμάτια που συνδυάζονται αρμονικά και προάγουν τον υγιεινό τρόπο ζωής με αποτέλεσμα η γυναίκα που τα φορά να νιώθει άνετη και κομψή μέσα σε αυτά. Να νιώθει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Αναζητούμε και φέρνουμε για εσάς μοναδικές και ιδαίτερες εταιρείες όπως η CAJUBRASIL και η ROLAMOCA, βραζιλιάνικα premium fitness fashion brands, παγκοσμίως γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα. Τα προϊόντα επιλέγονται με γνώμονα τον ξεχωριστό σχεδιασμό τους, τα μοναδικά prints, την καινοτόμο τεχνολογία υφάσματος, καθώς και την εκπληκτική τους εφαρμογή σε όλους τους σωματότυπους και για όλες τις ηλικίες.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ

Ως εταιρεία προωθούμε την κουλτούρα του fitness και της ευεξίας όχι μόνο μέσα από τα προιόντα μας και την φιλοσοφία μας, αλλά και μέσα από την οργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων, καθώς και μέσα από την δημιουργία μιας ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ μια κοινότητα που εμπνέει , γεφυρώνει, ενημερώνει, υποστηρίζει, οργανώνει, συνεργάζεται, συντονίζεται,διασκεδάζει, ζει και ενεργεί!