ΤΟ ΕΓΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ

Γίνε μέλος της κοινότας iToocan τώρα!

Η κοινότητα μας

Η κοινότητά της iToocan δημιουργήθηκε για να προβάλει την άσκηση, και γενικότερα την ευεξία, ως κάτι εφικτό για κάθε γυναίκα σε κάθε περίοδο της ζωής της και σε οποιαδήποτε ηλικία.

Πιστεύουμε στο υγιές και δυνατό σώμα και προωθούμε την άθληση με κάθε αφορμή. Όλες οι γυναίκες αξίζουν να είναι χαρούμενες. Κάθε σώμα είναι κομψό, όμορφο, μοναδικό, και φιλοξενεί την ψυχή και τον δυναμισμό μας. Είμαστε μοναδικές – είμαστε όλες όμορφες.

Ποιά είναι η

iToocan πρέσβειρα

H πρέσβειρα της iToocan αγαπά την άσκηση και την γενικότερη ευεξία. Παρέχει κίνητρα στις ακόλουθες της, δίνει συμβουλές ευεξίας και άσκησης, μοιράζεται την εμπειρία της με καινοτόμους και συναρπαστικούς τρόπους.

Ασπάζεται τη φιλοσοφία της εταιρείας, λατρεύει την ποιότητα, το στυλ, προωθεί υγιή πρότυπα ομορφιάς και ισότητας.  

Join us at #itoocancommunity στο Instagram!

Γιατί ξεχωρίζουμε

Οι αρχές της iToocan

Πάνω από όλα είμαστε μια κοινότητα.

H κοινότητα της iToocan λειτουργεί με ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, υποστήριξης, σεβασμού, κοινής ανάπτυξης και επιβράβευσης.

Είμαστε μια ζεστή αγκαλιά ανοιχτή στην διαφορετικότητα και την μοναδικότητα όλων μας.

Η κοινότητα της iToocan, ξεκινά με στόχο να δημιουργήσει μια πανελλαδική,  γιατί όχι και παγκόσμια, κοινότητα με επαγγελματίες εκπαιδευτές fitness και wellness, yoga & pilates, χορευτές, διδάσκοντες-ουσες φυσικού θεάτρου που προωθούν μέσα από την δουλειά τους μια ολιστική προσέγγιση σώματος και πνεύματος.

H ιδρύτρια της iToocan, Αθηνά Δράγκου, ως διδάσκουσα φυσικού θεάτρου & yoga με πολυετή πείρα, είναι η πρώτη πρέσβειρα της εταιρείας μας. Έχει δημιουργήσει πάρα πολλές δράσεις και παραστάσεις με στόχο την προώθηση της αγάπης προς τον εαυτό μας και τους άλλους, την αποδοχή του διαφορετικού, τον σεβασμό στο περιβάλλον και τους συναθρώπους μας, υπoστηρίζοντας πάντα τη δημιουργική και θεραπευτική δύναμη του σώματος.

πωσ συνεργαζομαστε μαζι

🔹 Μοιράσου την φιλοσοφία και το brand μας με την κοινότητά σου.

🔹 Κάνε αναρτήσεις στα social που δείχνουν το προιον μας σε δράση.

🔹 Φόρεσε τα ρούχα μας στα μαθημάτα σου και στις πρακτικές σου.

🔹Προώθησε σχέσεις με άλλα μέλη και συνεργασίες.

🔹 Γίνε πρωτοπόρος στην δημιουργία τάσεων στον χώρο της άθλησης.

🔹 Αθλήσου, Διασκέδασε, Ζήσε, Μοιράσου, με την iToocan!

Γίνε μέλος της Κοινότητάς μας

Εαν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος της ομάδας μας, στείλε μας email στο info@itoocan.gr