Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει φέρει πολλές αλλαγές  στην  καθημερινότητα μας. Μια από αυτές είναι και ο τρόπος που ντυνόμαστε. Η σύγχρονη γυναίκα, έχει αναλάβει επιτυχώς πολλούς ρόλους. Εργάζεται, διοικεί, μεγαλώνει την οικογένειά της, διασκεδάζει! Για να ανταποκριθεί σε όλους τους ρόλους επιλέγει να ντυθεί με άνεση  και στυλ !

Το atleisure look είναι το νέο trend και ήρθε για να μείνει στον χώρο της μόδας!

Η ομάδα της iToocan  σας προτείνει ιδέες για ένα ολοκληρωμένο athleisure look για το Πάσχα (και όχι μόνο!).

 

1. Ολόσωμη φόρμα

Μια ολόσωμη φόρμα αποτελεί από μόνη της ένα κομμάτι μοναδικό και στυλάτο που μπορείτε να φορέσετε στο γυμναστήριο ή σε κάποια έξοδο. Μπορείτε να συμπληρώσετε το look σας λοιπόν με κάποιο σακάκι ή κάποιο αξεσουάρ, με μπότες ή ψηλοτάκουνα παπούτσια:

   

2. Κάτι κλασικό... με sneakers!

Ένα γυναικείο κοστούμι είναι ένα κλασικό κομμάτι που υπάρχει στις περισσότερες γυναικείες ντουλάπες για κάτι ίσως πιο επίσημο, κάτι που χρειάζεται ένα πιο αυστηρό look. Μπορούμε όμως να το μετατρέψουμε σε ένα πιο χαλαρό outfit φορώντας ένα μπουστάκι ή ένα cropped top από μέσα και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια :

  

3. Ανοιξιάτικη καπαρντίνα

Επίσης ένα κομμάτι πολύ ευέλικτο, που εάν δεν το έχετε, αποκτήστε το! Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ανάλαφρο φορεματάκι για πρωινές βόλτες στην αγορά ή μετά το γυμναστήριο πάνω από το κολάν σας. Είναι must ανοιξιάτικο look που σας λύνει τα χέρια, είναι εύκολο, γρήγορο και κυρίως πολύ άνετο:

   

4. Cropped top με τζιν

Εαν ανήκετε στην κατηγορία γυναικών που λατρεύουν τα τζιν, αλλά έχουν βαρεθεί τα t-shirts, μπορείτε να δοκιμάσετε υπέροχα cropped top και μπουστάκια σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, με αξεσουάρ, με σκουλαρίκια, κρίκους και ψιλοτάκουνα παπούτσια ή με sneakers και σακάκι :

     

5. Animal Print

To animal print είναι παντού και πάντα υπέροχο, αρκεί να μην υπερβάλλετε! Ένα σακάκι, μια καπαρντίνα, ένα τακούνι, σκουλαρίκια μικρά-μεγάλα, βραχιόλια, αθλητικά παπούτσια...όπως και να το συνδυάσετε είναι απλά υπέροχο!

            

 

Καλές γιορτές με σούπερ εντυπωσιακές εμφανίσεις για κάθε ώρα της ημέρας!

Get the looks -->get in the photos!

-iToocan Team